BloggProffs

Köksutställning och vackra tapetmönster

Nu finns det mycket nytt att kika på när det gäller heminredning och speciellt har det kommit nya snygga produkter när det gäller kök och tapeter. Jag har hittat ett par riktigt intressanta leverantörer av kök och badrum, samt en leverantör som säljer design tapeter som verkligen sticker ut.

Kökstillverkaren Schmidt är en av de största köksleverantörerna i Europa. Här i Sverige har dom varit relativt osynliga.
Nu har Björklund & Wingqvist börjat sälja Schmidt kök och satt upp en köksutställning som är värd att besöka.
Där finns kök av olika karaktärer. Både kök som är mycket moderna men även klassiska kök som är mycket stilrena.
Vad som är gemensamt för alla köken är att dom har en mycket hög kvalite. Dom har också ett av dom bästa lådsystemen som jag någonsin sett. Förvaringslösningarna präglas av smarta och effektiva lösningar. Man ser verkligen hur gediget byggda dessa kök är när man ser bänkskivorna. De är mycket kraftiga och stabila och hör till dom mest gedigna på marknaden.
Det är verkligen värt ett besök på Karlsbodavägen 14 i Bromma hos Björklund & Wingqvist, som har gjort en fantastisk köksutställning. Du kan gå in på webbplatsen först och få lite inspiration.

Björklund & Wingqvist är ju Stockholms eller kanske Sveriges största tapetbutik. Om man har en ide om en tapet som man vill ha så kan man hitta den hos dom. Hittar man den inte där hittar man den ingen annanstans heller.
Några läckra tapeter som är värda att nämna är dom från kollektionen Bohemian Rhapsody. Den kollektionen är verkligen full med läckra mönster. Du kan kolla in dom hos www.decormaison.se.

Taggar: , ,

En kommentar till “Köksutställning och vackra tapetmönster”

 1. dfgdf Säger:

  nfl jerseys suppliers High quality
  wholesale coach bags Good-looking uniforms
  coach handbags outletSport shoes
  coach outlet Bag trends released
  coach outlet online shoes cool
  designer bagsRoot inexpensive
  wholesale designer handbags So funny
  coach outlet online Root inexpensive
  coach handbags on sale super cool
  suppliers Fondle admiringly
  nfl jerseys from china Believe quality of his

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu