BloggProffs

Lite nyheter om du ska skaffa nytt kök

Har uppsnappat lite nyheter i branschen. Björklund & Wingqvist kommer snart att komma ut med en helt ny webbplats. De har ju Svergies största utbud på tapeter och heminredning så den webbplatsen vill man inte missa om man är intresserad av heminredning. På samma webbplats kommer även Björklund & Wingqvist visa sina fina Schmidt Kök.
Schmidts designers använder sig ofta av ek som förebild i sin moderna design, antagligen för att få en mjuk och perfekt finnish i sitt uttryck. Men Schmidts kök har mycket att bjuda på.
Modellen SPRINT som passar den som har en modern livsstil. Andra modeller att välja på inkluderar LOFT,ARANY,ARCOS,BRILLIANT,LAGUNE och GIRO. Så det är stor chans att det finns ett kök som passar dig. Schmidts ambition är att ditt nya kök skall bli ett centrum i ditt hem där hela familjen träffas och umgås. Rummet skall ha en naturlig central funktion i hemmet. Med innovativa lösningar och övertygande tekniska lösningar.

Letar du efter ett nytt kök så passa på att gå in på Björkluund & Wingqvists nya webplats, som skall vara igång efter julhelgerna. Även webshopen kommer att få sig en ansiktslyftning och det kommer bli lättare att få prover och att leta bland alla artikelnummer.

Kommentarer tillfälligt avstängda.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu