BloggProffs

Letar du efter ett nytt kök med kvalitet och perfekta lösningar?

Just nu kan du få ett kvalitetskök till ett riktigt bra pris. Det är Björklund & Wingqvist i Bromma som har en kökskampanj på sina Schmidt kök. Vad man erbjuder är att man får sina vitvaror till köket med på köpet. Vitvarorna kommer från AEG som är ett respekterat vitvarumärke av hög kvalitet. Tack vare den här kampanjen kan man spara lite pengar och lägga dom på andra saker till sitt hem. Kanske man vill måla eller tapetsera om samtidigt, som man nu alltså kan få en slant till.

Om man tittar vad som kostar pengar i ett hem att renovera är det främst badrummet och köket som kostar en slant.
Samtidigt är det dom rummen som verkligen höjer värdet på sitt hem och man får alltid tillbaka pengarna när man väl säljer sitt hus.
Så det är inte att kasta pengarna i sjön utan det här är renoveringar man verkligen skall kosta på sig och inte spara på.
Många är dom som försöker komma undan med billiga lösningar men det slutar alltid med att man får oönskade överraskningar och en dålig slutprodukt. Kökskampanjen Björklund & Wingqvist har är inte intriktat på några speciella modeller utan gäller över hela produktsortimentet. Om man vill titta på hur deras kök ser ut kan man åka till deras köksutställning som ligger i Bromma.
Där får man även hjälp av kunniga köksdesigners som kan vägleda och hjälpa till i dom många beslut som måste tas när man skall köpa nytt kök. Hos Björklund & Wingqvist kan man inte bara se till att du får ett fint kök, dom kan ta hand om det mesta mellan golv och tak som behöver piffas upp hemma i ditt hem. Som en parentes kan nämnas har Björklund & Wingqvist just nu tapeter designade av den fantastiska Lisa Bengtsson som förmodligen är en av dom mest framträdande tapet designern just nu.

Så om du är ute efter att köpa modernt nytt kök, åk en sväng till Bromma och kolla in den fina köksutställningen.

Taggar: , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu