BloggProffs

Köksinredningar i Stockholm

Om du letar efter köksinredningar i Stockholm med hög kvalitet och vacker design med högteknologiska förvaringslösningar måste du åka till Köksutställningen av Schmidt kök i Bromma. Björklund & Wingqvist har både professionella köksdesigners och heminredare som kan hjälpa dig att se till att du inte bara får ett nytt kök utan att det blir en totallösning som tar hela ditt hem till en annan nivå. Vill man ha hjälp med inte bara att ta fram en köksbänkskiva utan en mer helhetslösning så skall du definitivt ta kontakt med Björklund & Wingqvist. Där har man vana att driva i renoveringsprojekt och har koll på hela processen när det gäller att renovera sitt hem. Björklund & Wingqvist har ett sammarbete med dom allra bästa leverantörerna när det gäller vitvarorna till köket. Man har både Miele och AEG som passar utmärkt in i Schmidt köks kvalitetskrav. Björklund & Wingqvist inngår i familjeföretaget Gimmerstagruppen som nyligen förvärvade Sandbergs tapeter. Detta gör att när du startar ett heminrednings/hemrenoveringsprojkt med Björklund & Wingqvist har du tillgång till det allra senaste inom design och kvalitet. Man ingår i en företagsgrupp som har inte bara har Decor Maison till sitt förfogande utan man har även möjlighet till egen tapetproduktion då Nässjö Tapetfabrik ingår i företagsgruppen. Så du kan med förtroende vända dig till Björlund & Wingqvist, det kommer både du och ditt hem må bra av.

Taggar: , , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu